Finansering Försäkring

Fiat Finansering

Nyckeln till en bra bilaffär beror till stor del på hur finansieringslösningen ser ut. Genom FCA Finans / DNB får du möjlighet att äga/leasa den Fiat som passar just dina önskemål och krav.

FCA Finans är en del av DNB Finans vilket innebär att du har en partner med finansiell styrka och stabilitet. Dessutom får du mycket konkurrenskraftiga villkor, oavsett om du är privatperson eller företagare.

Läs mer om hur du kan finansiera din Fiat.

Fiat Försäkring

Med Fiat försäkring kan du sätta dig bakom ratten med frid i sinnet. Fiat Försäkring har utvecklats i samarbete med försäkringsbolaget Trygg-Hansa, och därför kan vi erbjuda dig en mycket fördelaktig försäkring till ett bra pris.

Förutom att du får en trygg försäkring har vi laddat Fiat Försäkringen med flera smarta fördelar som är unika för dig som Fiatägare. Du kan teckna Fiat Försäkring oavsett om du har en privatägd eller företagsägd bil.

Om du köpt din Fiat via återförsäljare har du ännu fler exklusiva förmåner. Om du vill veta mer så hör av dig till din Fiat återförsäljare, Bilhuset Småland så hjälper vi dig!