Finansering Försäkring

Fiat Finansering

Nyckeln till en bra bilaffär beror till stor del på hur finansieringslösningen ser ut. Genom FCA Finans / DNB får du möjlighet att äga/leasa den Fiat som passar just dina önskemål och krav.

FCA Finans är en del av DNB Finans vilket innebär att du har en partner med finansiell styrka och stabilitet. Dessutom får du mycket konkurrenskraftiga villkor, oavsett om du är privatperson eller företagare.

Läs mer om hur du kan finansiera din Fiat.

 

Fiat Försäkring

Med Fiat försäkring kan du sätta dig bakom ratten med frid i sinnet. Fiat Försäkring har utvecklats i samarbete med försäkringsbolaget Trygg-Hansa, och därför kan vi erbjuda dig en mycket fördelaktig försäkring till ett bra pris.

Förutom att du får en trygg försäkring har vi laddat Fiat Försäkringen med flera smarta fördelar som är unika för dig som Fiatägare. Du kan teckna Fiat Försäkring oavsett om du har en privatägd eller företagsägd bil.

Om du köpt din Fiat via återförsäljare har du ännu fler exklusiva förmåner. Om du vill veta mer så hör av dig till din Fiat återförsäljare, Bilhuset Småland så hjälper vi dig!

 

Santander

Med Santander kan du finansiera upp till 80 % av bilens kostnad med ett billån. Resten av kostnaden betalar du kontant eller med en inbytesbil. Du får ett besked inom ett par minuter direkt i bilhallen och kan köpa din drömbil samma dag.

 

WASA kredit

WASA kredit hjälper dig med finansiering av bil, oavsett ny eller begagnad. Du kan dela upp betalningen i upp till 10 år för en ny bil och upp till 8 år för en begagnad bil.  När du hittat en bil du vill finansiera gör du din ansökan direkt hos oss i bilhallen, sen sköter WASA kredit resten.

 

ECSTER

Du kan låna upp till 80 procent av bilens pris och kontantinsatsen kan bestå av ett inbyte. Vi hjälper dig med ansökan direkt i bilhallen.